Kůň
Potřebné ingredience
mramorový korpus 6 vajec, máslový krém, mléčný marcipán
Postup přípravy
Nakreslit si šablonu hlavy koně, položit šablonu na korpus a obřezat tvar.
Ze zbytku korpusu si udělat punčovinu. Prolít jednotlivé vrstvy korpusu rumem(nebo štávou),pomazat marmeládou a krémem. Vrchní vrstvu tvaruji punčovinou a lehce máznu krémem.
Pak potahuji marcipánem a dozdobuji
Ze zbytku korpusu si udělat punčovinu. Prolít jednotlivé vrstvy korpusu rumem(nebo štávou),pomazat marmeládou a krémem. Vrchní vrstvu tvaruji punčovinou a lehce máznu krémem.
Pak potahuji marcipánem a dozdobuji
Vytvarovaný punčovinou a pomazaný krémem a nachystaný na potahování
potažený marcipánem
dozdobený
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
blanuse
(upraveno)
27. 7. 2011, 20:26
liba1963
(upraveno)
26. 7. 2011, 7:54
Pěkný koník a bezva postup